maandag 12 maart 2018

Druk zijn of niet druk zijn... Dat is de vraag...

Heb je het in de maand maart niet al te druk? Dan vul je hiermee je agenda weer snel op. Er staan 3 grote evenementen op de Saxion agenda, die je zeker niet wilt missen.
Saxion Bibliotheek geeft je bij elk evenement tips voor een handige LibGuide.

Bron: http://www.innovatiefestival2018.nl/
1. InnovatieFestival 2018

Het InnovatieFestival is een groot jaarlijks, meerdaags evenement (13 t/m 21 maart) waar technische talenten in aanraking komen met Achterhoekse bedrijven die actief zijn in de Smart Industry. De Achterhoek is een van de meest innovatieve regio’s van Nederland en staat voor interessante en uitdagende technologische vraagstukken.

Om deze nu en in de toekomst op te lossen en om de leidende maakindustriepositie van de Achterhoek uit te bouwen, is het van groot belang dat bedrijven, onderwijsinstellingen en studenten elkaar weten te vinden. Daar zorgt het InnovatieFestival voor.

Check ook deze LibGuides: Innovatie en Industrieel Product Ontwerpen.

Bron: https://saxion.nl/site/index/challengeday
2. Saxion Challenge Day

Vrijdag 16 maart vindt de derde editie van de Saxion Challenge Day plaats waarbij inspiratieteams van (internationale) studenten zich buigen over vraagstukken van ondernemers. Studenten van Saxion, Windesheim en de Universiteit van Twente, strijden met elkaar om de titel van het beste idee waarmee €1000.- kan worden gewonnen.

Check ook deze LibGuide: Start-Ups.

3. International Week Saxion

Het thema dit jaar is "International Business: Challenges and Opportunities". De hele week (19 t/m 22 maart) zijn er lectures en netwerkmogelijkheden met internationale gasten van partner hogescholen en universiteiten.

Bron: https://saxion.nl/site/index/international-week
De International Week wordt samen met de academies ABR&R, AMA, FEM, HBS, IBS en SCE georganiseerd in zowel Deventer als Enschede.

Check ook deze LibGuide: International Business School.Je zou het er haast druk van krijgen... Veel plezier!

Door: Mirjam

1 opmerking: