woensdag 30 maart 2016

Mannen leiden een relaxter bestaan...

...zo luidde de kop van pagina 1 van de Volkskrant van dinsdag 8 maart 2016.

De krant lag op de ontbijttafel en ik had weer eens geen tijd om verder te lezen dan alleen maar de inleiding. Jammer, dacht ik op dat moment. Maar ik troostte me met de gedachte dat ik gedurende de dag zeker even tijd zou kunnen vrijmaken om het artikel  aan de grote leestafel van Saxion Bibliotheek Deventer te kunnen lezen, waar de meest recente uitgaven van Volkskrant, Deventer Stentor en NRC elke dag klaarliggen.
Het was een drukke dag en toen ik naar huis fietste, schoot het me ineens weer binnen dat ik helemaal niet aan toe was gekomen om het artikel over de relaxte mannen te lezen.

Goed, dacht ik, thuis heb ik ook nog een exemplaar, maar toen ik thuis aankwam lag de krant niet meer op de keukentafel.  Later hoorde ik dat mijn zoon de krant had gebruikt bij het schoonmaken van de kattenbak.
Okay, dacht ik, dat is dan dikke pech maar ik blijf relaxed want morgen is er ook nog een dag en kan ik in het krantenarchief van de bibliotheek duiken. Daarin worden alle kranten 4 weken bewaard.door: Doro

2 opmerkingen:

  1. tïkfout: "horde"

    En gerelateerd a/h onderwerp: geen FOMO, maar JOMO: http://www.huffingtonpost.co.uk/2014/01/03/jomo-fomo-2014_n_4523544.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tikfout is gecorrigeerd, bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen