donderdag 10 maart 2016

De toekomstige Reiziger

Ter gelegenheid van hun 50jarig bestaan heeft D-reizen  dit jaar diverse jubileumacties voor hun klanten in de aanbieding onder het motto "Ons feestje is jouw vakantie".
Maar daar blijft het niet bij, want voor de vakgenoten heeft D-reizen een klein vakantie-onderzoek  door DirectResearch laten uitvoeren onder een representatieve steekproef van ruim 1000 Nederlanders van 18 jaar en ouder.
Ook kun je de resultaten van dit onderzoek niet gelijk stellen aan de harde data van het ContinuVakantieOnderzoek die in de branche worden gebruikt, zo geeft het onderzoek  wel een leuk inzicht in de voorkeuren van de Nederlandse vakantieganger.

Uit het onderzoek blijkt dat gemiddeld  90% van alle Nederlanders minimaal 1x per jaar op reis gaat, met name met de auto en het vliegtuig.

En als de Nederlander op reis gaat dan reist hij of zij het liefst met partner of gezin en is op zoek naar ultieme ontspanning.  Als onmisbaar element voor een geslaagde vakantie staat een mooie omgeving met stip op 1.

En vraag je de Nederlander wat hij als de ultieme reisbestemming ziet, dan kiest hij of zij voor duurzame bestemmingen en onontdekte plekken op aarde. Veiligheid van de bestemming wordt hierbij steeds belangrijker.
Een reisbureau dat goed wil  inspelen op de wensen van de toekomstige reiziger, biedt het optimale maatwerk, tegen een goede prijs.


Meer over dit onderzoek op de website van D-Reizen.


Ga ook eens kijken in de Kennisbank van NRIT Media.
Daar vind je nog veel meer informatie over de toeristische en recreatieve branche.


geplaatst door Doro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten