dinsdag 26 januari 2016

3 redenen om de app NL Exporteert te gebruiken

De gratis app NL Exporteert is door vakblad De Zaak uitgeroepen tot één van de tien beste zakelijke apps van 2015. Begin januari bereikte de app al de grens van 10.000 downloads. Wat maakt NL Exporteert zo aantrekkelijk?

  1. Via de interactieve wereldkaart kun je op elk gewenst land klikken. Per land verschijnen kengetallen in beeld over bijvoorbeeld de economische groei, koopkracht en internationale handel. Ook is het  eenvoudig een lijst met actuele marktrapporten op te roepen en biedt de agenda per land een overzicht van belangrijke beurzen, handelsmissies en andere events. In je favorietenlijstje Mijn Landen sla je eenvoudig de landen op die je zelf bij wilt houden.
  2. De export-wijzer biedt op drie niveaus (starters, gevorderden en experts) tips op het gebied van financiering, wet- en regelgeving en best practices.
  3. NL Exporteert wordt gedragen en gevoed door een scala aan instanties. De app is een initiatief van het Ministerie van BuZa, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, ABN-AMRO, Fenedex, FME, ING, Kamer van Koophandel, Metaalunie, MKB Servicedesk, NCH, Rabobank en VNO-NCW. De app wordt regelmatig door alle partners voorzien van nieuwe en relevante exportinformatie. 

Nieuwsgierig geworden? Zowel de Android- als de Apple-versie is te vinden via Saxion Bibliotheek, door rechtstreeks te zoeken op “NL Exporteert”, of op een onderwerp als “export”.


Geplaatst door: Anne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten